Blog Posts, NEWS of the day

Betfellas Season 2018/19

Γιατί η στοιχηματική σεζόν δεν γίνεται να ξεκινήσει χωρίς διάγγελμα Betol. Καινούρια features, καινούρια πρόσωπα, καινούριες προσφορές.

 

 

Χαιρετίζω τους απανταχού Betfellas,

εδώ και λίγες μέρες η καινούρια στοιχηματική σεζόν βρίσκεται και επίσημα κοντά μας. Από την 1η Αυγούστου ως είθισται τα κοντέρ γύρισαν στο μηδέν, τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο σιγά-σιγά κάνουν πρεμιέρα και παρότι οι περισσότεροι θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές όντας χαλαροί σε κάποιο τόπο αναψυχής, οι συντάκτες και tipsters του Betfellas έχουν αποχαιρετήσει προ πολλού τα μαγιώ τους, ξεκινώντας από νωρίς τις αναλύσεις και τα πρώτα στοιχήματα της χρονιάς.

 

Όπως εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια πέντε (μήπως έξι? ποιος μετράει…) συναπτά έτη έτσι και φέτος στις σελίδες μας θα βρείτε  Season Previews και για τις έξι μεγάλες (πέντε + Σουπερλίγκα πιο σωστά…) λίγκες, ήδη τα πρώτα για Πρέμιερ Λιγκ και Σαμπιονά που ξεκινάν αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκονται πάνω, ενώ φέτος στο συντακτικό κομμάτι αποφασίσαμε να πάμε πιο στοχευμένα, με περισσότερα συνολικά κείμενα πρωταθλημάτων και ειδικές στήλες.

 

Πριν προχωρήσουμε στα υπόλοιπα που αφορούν τη σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας, ας στρέψουμε λίγο το βλέμμα για μια τελευταία ματιά σε εκείνη που μόλις τελείωσε, δράττοντας  την ευκαιρία για λίγο humble brag. Την περασμένη χρονιά όλες οι στήλες του Betfellas τελείωσαν με θετικό πρόσημο, κάτι που αν κοιτάξετε λίγο γύρω σας ίσως να μπορείτε να αντιληφθείτε πως δεν είναι και ακριβώς δεδομένο. Εδώ βέβαια ποτέ δεν θα δείτε κάποια στήλη να βυθίζεται αύτανδρη, ούτε δωρεάν ούτε συνδρομητική, αλλά σε εννέα στήλες να μην υπάρξει ούτε μια με χασούρα, έστω και οριακή, δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα.

 

Το MVP από τις «ελεύθερες» στήλες φυσικά πάει στους Young Guns, που πρωτοστατούντος του Tsakjohn (+625 μονάδες και σχεδόν 15% yield!) διπλασίασαν την αρχική τους μπάνκα, ξεπερνώντας στο τέλος τις 1000 μονάδες κέρδος. Από τις συνδρομητικές στήλες η εύφημος μνεία για τη σεζόν 2017/18 πηγαίνει στον Ser Sira, που μπορεί να τερμάτισε τρίτος σε συνολικά κέρδη αλλά σε μια χρονιά που στα συνδρομητικά picks βάλαμε ακόμα αυστηρότερα όρια (σε bookmakers και liquidity αγορών) από τα ήδη πολύ αυστηρά, με ουσιαστικά τρεις «σταμπαρισμένες» και δύσκολες λίγκες, αποφεύγοντας τις «άδειες» και «εύκολες» μονάδες των early markets (με τα 100 ευρώ overask) και δίνοντας ουσιαστικά μόνο matchday picks κατάφερε να γράψει 550 μονάδες κέδρος με σχεδόν 8% yield.

 

Εν γένει ήταν μια αρκετά δύσκολη όπως εξελίχθηκε -και κυρίως κατέληξε- σεζόν για το ποδοσφαιρικό στοίχημα, αλλά όπως πάντα δουλέψαμε περισσότερο και δουλέψαμε καλύτερα σε σχέση με την  προηγούμενη χρονιά και πιστεύω πως πέρα των θετικών αποτελεσμάτων, αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Και είναι και το μοναδικό που μπορούμε να υποσχεθούμε (τόσο εμείς όσο και οποιοσδήποτε ασχολείται με το στοίχημα και σέβεται τον εαυτό και τους αναγνώστες του) πως θα κάνουμε και φέτος.

 

Στα φρέσκα ξανά, η καινούρια σεζόν φέρνει ως συνήθως καινούρια πρόσωπα, οπότε ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε στην βαθύτερη στοά της στοιχηματικής Μασονίας  δύο νέα μέλη. Το νέα σχετικό, αφού βρίσκονται στον ευρύτερο κύκλο των Betfellas χρόνια και οι περισσότεροι τους γνωρίζεται ήδη. Ο Stelios1891 ήρθε να πάρει την σκυτάλη του Βενιαμίν του site από τον Dee Dee και να παιδευτεί σε διάφορες ισπανόφωνες λίγκες, με πρώτη και καλύτερη τη Λα Λίγκα. Βασικός στόχο για την παρθενική του χρονιά στο site έθεσα yield μεγαλύτερο του 7% και να σταματήσει να μας απευθύνεται στον πληθυντικό. Ο Marcello, που έχει λίγα χρονάκια παραπάνω (…), και στη ζωή αλλά και στη στοιχηματική μας κοινότητα, θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες για να βοηθήσει στα στοιχήματα κινήτρου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 

Το συνδρομητικό κομμάτι θα παραμένει ως έχει, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν. Ένα ομαδικό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει όλους τους tipsters, με τα ίδια αυστηρά κριτήρια επιλογής σημείων και μονάδων. Εξετάζεται η προσθήκη ενός με δύο tipster, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι ξέχωρα από το βασικό πακέτο.

 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος υπάρχει ειδική προσφορά στις εξάμηνες συνδρομές, η οποία και θα κρατήσει μέχρι και το τέλος του μήνα. Η προσφορά αφορά παλιά και νέα μέλη και ρίχνει την τιμή της εξάμηνης συνδρομής στα 2/3 της αρχικής, από 540 στα 360 ευρώ (33% έκπτωση), χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται η δεδομένη αύξηση που θα υπάρξει στις μηνιαίες χρεώσεις για τους «καυτούς» μήνες  (Οκτώβρη-Νοέμβρη), η οποία και μεγαλώνει την αρχική τιμή του πακέτου.

 

Όσοι έχετε ήδη συνδρομή, μπορείτε να ανανεώσετε από τώρα (και εφόσον σκοπεύετε να το κάνετε παρακαλώ γρηγορείτε, καλύτερα και για  εμάς και για εσάς να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή), ο χρόνος θα προστεθεί στο τέλος της υπάρχουσας. Φυσικά υπάρχουν πάντα και τα πακέτα ενός (90€) και τριών μηνών (270€). Για αγορά ή ανανέωση συνδρομής, κλικάρετε στο ανάλογο κουμπί που υπάρχει στη σχετική σελίδα «Πακέτα Συνδρομών».

 

Δεν μένει παρά να ευχηθούμε σε όλους καλή στοιχηματική σεζόν, με λίγο πάτο, αρκετή αδρεναλίνη και πολλά κέρδη.

 

Betol