Blog Posts, ΑΡΘΡΑ

Summer moved on

Το καλοκαίρι προχωρά, τα πληκτρολόγια σταματάνε, αλλά όπως πάντα τα στοιχήματα συνεχίζουν.

 

 

Καλησπέρα στους απανταχού Betfellas,

 

έχουν παρέλθει λιγότερες από 48 ώρες από το τελευταίο σφύριγμα του EURO (2021) 2020, που βρήκε τους Ιταλούς για ακόμα μια φορά στην τρέχουσα χιλιετία τροπαιούχους μέσα από την διαδικασία των πέναλτι και “τα χρόνια του πόνου” για τα lads στο Νησί και τους λοιπούς συμπαθούντες στην ηπειρωτική Ευρώπη (ξέρετε ποιοι είστε…) να παρατείνονται τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο του 2022 και το Μουντιάλ των σκλάβων της σύγχρονης εποχής στο Κατάρ.

 

Τόσο τον μήνα που μας πέρασε, με τα EURO Previews δια χειρός του διδύμου Τσάβι-Ινιέστα (κάποιοι θα πουν λόγω σκιλλς, κάποιοι πιο κακεντρεχείς λόγω αναστήματος…) του Betfellas, Πλέστη-1926, όσο και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν από σύσσωμη τη συντακτική ομάδα μέσα από τις αναλύσεις πρωταθλημάτων και την Ακτινογραφία Κουπονιού, το Betfellas σας προσέφερε και φέτος τις καλύτερες στοιχηματικές αναλύσεις στην ελληνική.  

 

Ήταν μια -ακόμα- περιπετειώδης χρονιά, στη διάρκεια της οποίας, όπως όλα τα υπόλοιπα γύρω μας, έτσι και η κάλυψη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, όμως παρά το συμπιεσμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και διαθέσιμο χρόνο αντίστοιχα άπαντες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και προσδοκιών που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, οπότε μέσα από αυτό το άρθρο ο γράφων θέλει να ευχαριστήσει κάθε συντάκτη προσωπικά, καθώς και εσάς, τους αναγνώστες, που με κάθε σας κλικ δίνετε έξτρα νόημα στη δουλειά μας.

 

Όπως συμβαίνει πάντα τέτοια εποχή, και όπως πιθανότατα προϊδεάζουν τίτλος και υπότιτλος, το συντακτικό κομμάτι του Betfellas γεμίζει τις βαλίτσες του φανταχτερά πουκάμισα, βιβλία και αντηλιακά και ετοιμάζεται για διακοπές. Ομοίως με πέρσι, η ξεκούραση όλο τον Αύγουστο κρίνεται απαραίτητη, οπότε Previews και Ακτινογραφία θα είναι ξανά μαζί σας σε φουλ ρυθμούς από την 1η Σεπτέμβρη. Πιο πριν θα υπάρξουν πιθανότατα συνολικά previews των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και σποραδικές αναλύσεις αγώνων από ορισμένους συντάκτες, στο βαθμό που θέλουν και μπορούν, όμως ζυγισμένους-στοιχημένους θα μας βρείτε πάλι εδώ με την αρχή του φθινοπώρου.

 

Φυσικά το στοίχημα –όπως τουλάχιστον όσοι μας ακολουθείτε επί σειρά ετών γνωρίζετε καλά- δεν σταματάει ποτέ, όποτε το στοιχηματικό κομμάτι του site, τόσο το ελεύθερο όσο και το συνδρομητικό, θα παραμείνει ενεργό όλο αυτό το διάστημα, άρα περιμένετε alerts σε Twitter & Telegram από τους tipsters μας, εφόσον υπάρχει χρόνος και κυρίως υλικό. Τα ταμεία θα μηδενίσουν όπως πάντα την 1η Αυγούστου, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας στοιχηματικής σεζόν, ενώ φέτος τα μεγάλα πρωταθλήματα θα σφυρίξουν έναρξη από τα μέσα του μήνα.

 

Από ολόκληρο το team του Betfellas, ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, καλά μπάνια, καλά παγωτά, καλή τύχη στις καλοκαιρινές ερωτικές σας περιπέτειες (διπλό level δυσκολίας με μάσκα) και ραντεβού ξανά το Σεπτέμβρη.

 

Betol