Blog Posts

Betfellas Season 2019/20

Καλοκαίρι τέλος, η σεζόν #3 υπό την σκέπη του Betfellas.gr είναι εδώ.

 

Χαιρετίζω τους απανταχού Betfellas,

 

ο Δεκαπενταύγουστος είναι ήδη πίσω μας, Καλή Παναγία + 4 σήμερα και η καινούρια στοιχηματική σεζόν απλώνεται πλέον μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο. Πιστοί στην αρχέγονη παράδοση, τα πινακάκια απ’ τις αρχές του μήνα επανεκκίνησαν και τα πρώτα τροχιοδεικτικά bets, τεστάροντας τα νερά των φετινών πρωταθλημάτων, έχουν κιόλας αρχίσει. Το πρώτο τυπικά γεμάτο Σαββατοκύριακο της σεζόν μόλις τελείωσε, προσφέροντας ευκαιρία για ένα καλό ζέσταμα, από την επόμενη βδομάδα και την έναρξη της Serie A η απαρτία θα είναι φουλ και προχωρώντας το πράγμα όλο και θα σοβαρεύει.

 

Τρίτη σεζόν κάτω απ’ την στέγη του Betfellas.gr, εκτοέβδομη με τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και το παρών format που μάθατε και αγαπήσατε σαν Betblog (παλιό ορθόδοξο),  ένατη δική μου σαν full-time παίχτης, tipster, αρθρογράφος/αρχισυντάκτης, μπαμπάς χέιτερς, παραγωγός-προαγωγός και όλους τους υπόλοιπους ρόλους που κατά καιρούς ενσαρκώνω. Το τέλος κάθε στοιχηματικής χρονιάς με βρίσκει πνευματικά πιο άδειο και από το βλέμμα 40χρονης πόρνης εθισμένης στο κρακ, και η περσινή πολύ δύσκολη σεζόν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, οπότε η καλοκαιρινή στοιχηματική νάρκη -με τα δεδομένα διαλείμματα για bets κινήτρου τα οποία και δεν σταματούν ποτέ- έρχεται πάντα σαν μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία για επαναφόρτιση των μπαταριών, καθάρισμα του μυαλού και εξάσκησης της αλκοολικής μου συνήθειας.

 

Φέτος όμως, ελλείψει μεγάλης διοργάνωσης εθνικών ομάδων, ο χρόνος χωρίς μπάλα μου έχει φανεί αιώνας -δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος- και πιάνω τον εαυτό μου να περιμένει να τριφτεί στοιχηματικά σε φουλ ρυθμούς με όρεξη που είχα να νιώσω από τις πρώτες μέρες μου στο σπορ. Πάνω σε αυτό τον ενθουσιασμό, σαν resolution (ή betolution, αρχαίο pun και ιστορία, από τη οποία βγήκε το παρατσούκλι που δεν αγαπώ αλλά τιμώ) για τη χρονιά που μπαίνει, είπα να επιστρέψω λίγο στις ρίζες και να ξαναπιαστώ με το γράψιμο, γιατί προφανώς δεν είχα ήδη αρκετούς τρόπους να γεμίσω άγχος, ήθελα να βάλω στο παιχνίδι και την αναβλητικότητα που αυτόματα μου δημιουργεί η θέα μιας κενής σελίδας Word.

 

Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει  ξανά η Ακτινογραφία Κουπονιού, όπου και θα συγκεντρώνονται όλα τα ματς της ημέρας από τα previews των συντακτών, εκ των οποίων και οι τελευταίοι πια αφήνουν τα μοχίτο για τα πληκτρολόγια. Βάσει των παραπάνω, θα αναλάβω -προφανώς- την Πρέμιερ, μέχρι δηλαδή να βαρεθώ, η γραμμή έχει βγει για αρχές Νοέμβρη.  Οι «ελεύθερες» στήλες παραμένουν ως έχουν , πέρσι μόνο οι The Others στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ο σκληρός αρχιλοχίας Λίτο θα πρέπει φέτος να σφίξει ακόμα παραπάνω τα λουριά του.

 

Ήταν μια χρονιά μέτρια για πολλούς, κακή για κάποιους απ’ τους tipsters μας, και γενικά μια χρονιά πολύ δύσβατη όσον αφορά το ποδοσφαιρικό στοίχημα, κατά πάσα πιθανότητα η πλέον ζόρικη που μπορώ να φέρω στη μνήμη (οι παράγοντες είναι πολλοί και οι συγκρίσεις κρύβουν παγίδες, όπως κάθε σύγκριση ο,τιδήποτε σύγχρονου με κάτι παλιότερο, και πιστέψτε με δύο χρόνια στο στοίχημα καμιά φορά μοιάζουν αιωνιότητα), τουλάχιστον στους κύκλους των πραγματικά επαγγελματιών παιχτών. Στο κομμάτι που με αφορά πιο άμεσα και που περνάει -κυρίως- από το ραντάρ -και τις δυνάμεις- μου, δηλαδή τη στήλη μου και το κομμάτι των κινήτρων, ήταν ακόμα μια χρονιά που μπορώ να πω με απόλυτη πεποίθηση πως δουλέψαμε περισσότερο και δουλέψαμε καλύτερα από τις προηγούμενες.

 

Το αποτέλεσμα μπορεί να μη δικαίωσε αυτή τη φορά τη διαδικασία (4,20% yield σαφώς είναι winning για κάποιον που ακολουθεί ένα tipster, αλλά winning οριακά), ειδικά σε σύγκριση με τα αποτελέσματα περασμένων σεζόν (το μισό από το περίπου 8,5% yield που είχα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια), όπως όμως θυμίζω πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις κρίσης, η διαδικασία είναι πάνω από τα -βραχυπρόθεσμα- αποτελέσματα.

 

Νέο παιδί στη γειτονιά, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει οι πιο τακτικοί, ο Steven4, προφανώς ΠΑΟΚ, δυστυχώς Λίβερπουλ, αγαπήθηκε για τα ειδικά του στοιχήματα σε Πρέμιερ και διεθνείς διοργανώσεις κατά την σεζόν που μας πέρασε και θα συμπεριληφθεί πλέον στο συνδρομητικό κομμάτι, και αυτός όπως ο Κοτσέας  σαν κερασάκι στην τούρτα (σίγουρα όμως με σταθερότερη και μεγαλύτερη παραγωγή σημείων…) αφού και οι δικές του αγορές περιορίζονται στην Bet365 και σε μικρά όρια, γνωρίζω όμως πως πολλοί τον ακολουθείτε (επίσης μπάλα και μεγάλες διοργανώσεις->μικρή πιθανότητα για άμεσο limit). Ο ίδιος δηλώνει πως έχει σκοπό να δοκιμάσει της δυνάμεις του σε μεγαλύτερες και παραδοσιακότερες αγορές, ελπίζω και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί κατάλληλα.

 

Στα στοιχήματα κινήτρων θα συνεισφέρει φέτος σε σταθερό βαθμό και ο Πλέστης, εκτός δηλαδή του MVP πέρσι 1926 και του γράφοντα, ενώ ο Ser Sira και ο Vito κατά περίσταση θα καλύψουν τις λίγκες τους (Ελλάδα/Κύπρο που μας πέθαναν πέρσι και Λατινική Αμερική αντίστοιχα).

 

Η τιμές των συνδρομών παρά την προσθήκη του Stevie G παραμένουν όπως κάθε χρόνο οι ίδιες. 90 ο μήνας 240 το τρίμηνο, 350 το εξάμηνο (κόψαμε και 10 ευρώ για τη στρογγυλοποίηση), μετά τις 15 του Σεπτέμβρη θα αφαιρεθεί η έκπτωση της 6μηνης (κοντά στο 35%) και για τους «καυτούς» μήνες θα υπάρξουν οι γνωστές προσαυξήσεις.  Link για αγορά αλλά και ενημέρωση για κάθε μελλοντική αλλαγή θα βρείτε όπως πάντα στη σελίδα «Πακέτα συνδρομών».

 

Για κλείσιμο θα ευχηθώ καλή σεζόν, διασκεδαστική και κερδοφόρα, και με λίγη τύχη παραπάνω, νομίζω τη δικαιούμαστε.

 

Betol